Ägg- och glutenfri tårtbotten!

Publicerad 2012-12-08 08:30:00 i tårtbottnar,

Räcker till ett lager i en form med 24 cm i diameter.
 
4 dl glutenfrittmjöl (vill man endast ha en äggfribotten så kan man använda sig av vanligt mjöl)
2 dl socker
1 tsk vaniljpulver
3 tsk bakpulver
2,5 dl mjölk
50 g smör
 
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Smält smöret.
Häll i smör och mjölk i mjölblandningen och vispa smeten slät.
Grädda längst ner i ugnen i ca 40-50 min. Känn med en sticka för att avgöra om den är klar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkomna! Jag är en lärarstudent på 20 år med en stor passion för bakning. Min hobby har inga gränser, den är en otrolig resa!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela